Їстівний букет. Їсти чи не їсти — ось у чому питання


2023-07-14 11:15:33

Їстівний букет. Їсти чи не їсти — ось у чому питання


Їстівний букет, смачний букет, фруктовий букет, м'ясний букет, ковбасний букет, чоловічий букет, овочевий букет, солодкий букет, є багато назв та видів їстівного букету, але чим же він так привабливий? Кому його дарувати та як? Їсти чи не їсти — ось у чому питання.

Що таке їстівний букет?

Букет. Коли ми чуємо це слово, відразу на думку спадає картинка букет з квітами, квіти в коробці і т.д. Їстівний букет викликає у нас бурю емоцій та необ'ємну кількість питань, на які ми спробуємо дати відповідь.

Помідори, огірки, капуста, капуста брокколі, ковбаса, сосиски, часник, гострий перець, полуниця, апельсини, виноград, яблука, груші і т.д. – це не продуктовий набір, а інгредієнти для їстівних букетів. З чого починається процес виготовлення букета, перше це вибір якісних продуктів. Наприклад, для м'ясного букета інгредієнти підбираються та закуповуються індивідуально під кожний букет. Збирається букет безпосередньо перед доставкою. Щоб Ви насолодись свіжістю смаком та ароматом букета. (Від м'ясного букета у наших клієнтів течуть слинки ще при отриманні фотозвіту перед доставкою J).

Овочевий букет не має таких ароматів як м'ясний, але дуже красиво і привабливо виглядає. Погодьтеся, подарувати чоловікові букет із гострих перців з лаймом та пляшкою віскі куди привабливішим, ніж Ви б прийшли до іменинника з пачкою квітів у целофані ;)

Що стосується фруктового букета, він приваблює до себе своєю яскравістю натуральних фарб, і багатим ароматом.

Солодкі букети або букети для ласунів, такі букети підійдуть як для любителів солоденького, так і для ласунів будь-якого віку. А ті хто сидить на дієті або не може дозволити собі з'їсти тістечко або цукерку, тим добре підійде букет із сухофруктів чи горіхів. У нашому магазині Ви знайдете багато варіантів букет із сухофруктів, а також подарункових наборів боксів з горіхами та сухофруктами.

Як збираються і на що кріпляться їстівні букети?

Збираються та кріпляться букети на антисептичні бамбукові шпажки, кожен інгредієнт окремо та по черзі насаджується на шпажки. Всю роботу майстра виконують у одноразових рукавичках.

Їстівні букети зараз дуже популярний тренд, як оригінальний подарунок, презент, просто приємний комплімент коханому або коханій.

Їстівний букет. Їсти чи не їсти — ось у чому питання. Відповідь очевидна, є і дарувати частинку тепла та краси у вигляді букета.

А ми Вам у це допоможемо smiley