Чоловічий букет чи що дарувати чоловікам?


2023-07-14 11:16:37

Чоловічий букет чи що дарувати чоловікам?

           Що дарувати чоловікам? Цим питанням спантеличуються наші жінки, коли потрібно привітати коханого чоловіка, чоловіка, друга, колегу, керівника, директора, начальство... Дарувати шкарпетки, труси, дезодоранти, цукерки з елітним алкоголем, ручки, кружки банально і до болю приїлися і набридли нашій сильній половині людства – чоловікам.

           Хочеться щось оригінальне, незвичайне і незабутнє. Як альтернативу та тренд на сьогоднішній день, пропонуємо Вам чоловічий букет. Чоловічий букет - на думку відразу ж спадає строгий букет з квітів у темній або пастельній упаковці. Але немає. Ковбаса, балик, м'ясо, сосиски, сало, раки, креветки, гострий перець, тарань, алкоголь будь-якого виду. І багато інших продуктів з яких ми можемо зробити оригінальний чоловічий букет, бокс, набір, подарунок. Зробити букет можна, спираючись на смак Вашого чоловіка або іменинника. Якщо ваш чоловік любить гостре, можна зробити гарний букет із гострого перцю, перцю чилі та алкоголю, оформити таку красу можна як у букет, так і в елегантну коробку. Наприклад, віскі можна давити часточки лимона або лайма та декоративної зелені (розмарин). Часто наші клієнти люблять, коли до букету ми додаємо дерев'яні таблички з різними написами: "З Днем народження", "Улюбленому", "З Ювілеєм" та багато іншого. Якщо ж ваш друг, колега, коханий чоловік любить побалувати себе ковбасами, м'ясом, салом тощо. можемо запропонувати великий вибір прикладів м'ясних букетів на нашому сайті: maisondefleurs.com.ua.

Чоловічий букет з продуктів або алкоголю можна зробити на будь-який смак і з будь-яким наповненням, такий подарунок стане оригінальним, смачним для Вашого іменинника. Наші майстри з радістю допоможуть Вам придумати та оформити Ваш подарунок.

Даруйте оригінальні, красиві та креативні подарунки Вашим чоловікам, а ми Вам допоможемо, maisondefleurs.com.ua :)